duminică, 13 februarie 2011

Primul Meu Atelier

Mi-am luat inima in dinti si mi-am facut curaj sa spun lumii cat de bine ma simt impaturind Hartia. Ce incantare pentru sufletul meu sa vad ca mai sunt Oameni care sunt sensibili si apreciaza arta chiar daca ea este din hartie. Reciclata sau nu, Hartia mie personal imi ofera o clipa de evadare din stresul cotidian, ma vindeca de toate relele interioare care ma macina de ceva timp, si ma impinge catre o lume nebanuita pina acum. LUMEA FLORILOR DIN HARTIE.


Sambata 12 Februarie 2011, am avut alaturi de mine Oameni minunati care au raspuns chemarii mele de a veni si de a face impreuna prima floare de hartie din viata lor.
Au fost multi, mai multi decat m-am asteptat si au venit de departe doar ca sa impatureasca o bucatica de hartie. S-au simtit liberi sa zboare pe deasupra tuturor problemelor si sa le ignore pentru 2 ore.
Ce a iesit?
O gradina de Crini. Copii dupa ce au terminat florile s-au apucat sa le picteze. LE-AU DAT VIATA!
E minunat.

Prima impaturire
cata migala
Incepem sa ne miscam degetelele2 comentarii:

  1. Florina, laudabila initiativa ta!
    Pare ca toata lumea s-a simtit bine. Te rog sa ma anunti despre viitoarele intalniri. Mi-ar face mare placere sa particip.
    Sanatate!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sambata 26 Februarie ora 18:00 aceasi locatie

    RăspundețiȘtergere

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...