vineri, 4 februarie 2011

Primul meu workshop

Pentru ca m-a prins atat de tare microbul origamic, ca sa zic asa, am vorbit tuturor celor pe care ii intalneam in iesirile mele cu Rares la plimbare sau la locul de Joaca  despre frumusetea aceste ARTE.
Din aproape in aproape, incet si cu rabdare, Dumnezeu mi-a scos in cale un om deosebit, care m-a ascultat, si mi-a deschis o usa. Leon Magdan este un personaj de poveste pentru copii si pentru Adulti, care farmeca prin prezenta lui de spirit pe orice se prinde in "jocul" de-a copii si povestile si nu numai. Datorita lui, pentru ca a povestit despre mine Alexandrei Sararu de la Diverta, cu ajutorul si sprijunul ei si al partenerilor diverta si nu in ultimul rand cu ajutorul lui Dumnezeu, voi putea sa impartasesc si sa raspandesc "microbul Origamic" prin toate Mall-urile din Bucuresti, acolo unde diverta isi are magazinele.
Primul Workshop va avea loc pe 12 februarie 2011 la Plaza Mall din Bd.ul Timisoara incepand cu orele 18:30.
Intrarea este libera, ba mai mult Diverta impreuna cu mine punem la dispozitie materialul de lucru gratuit, pentru prima lectie de FLORIGAMI. Cum sa facem flori de primavara sa rasara dintr-o bucata de hartie.

3 comentarii:

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...