Iz De Primavara - atelierele Florigami continua!


Mergeam cu autobuzul si priveam pe geam absenta din decor cu gandul si spiritul plecate intr-o lume plina de miresme de flori de cais, magnolie si migdal cand, deodata, am simtit parfumul florilor atat de real incat m-am trezit din "visare' si privind pe geam am vazut caisul in floare si albinele zumzaind in jurul lui.
Am coborat la acea statie doar pentru a zabovi pret de cateva minute sub caisul ce-si apleca crengile pe trotuar dincolo de gardul curtii in care locuia. DIVIN!
Am avut o revelatie si mi-am zis ce ar fi sa fac posibil ca aroma florilor de hartie sa fie la fel cu a celor pe care le intruchipeaza din realitate?
De ce numai noi Femeile sa ne parfumam, de ce sa nu parfumez si Florile?

Acum sunt in plina febra pregatirii cursurilor ce vor incepe in luna Mai. Promovare si sampling.
Celor dornici de a invata aceasta arta le pot spune ca nu vor regreta daca vor investi mult timp si putini bani pentru acest lucru. E greu la inceput, ca orice inceput dealtfel, dar nu imposibil.
Pentru demostratii practice despre ce se poate face dintr-o bucata de hartie, promovez atelierele Florigami ce le tin in weekend in parteneriat cu Magazinele Diverta odata la doua saptamani.

Urmatorul atelier va fi pe data de 30 Aprilie 2011 ,  la Diverta din Plaza Romania Bd. Timisoara, incepand cu ora 18:30.
Veniti cu mic cu mare sa facem o impaturire de hartie sa aducem mireasma primaverii in casele noastre.


Astept propuneri pentru tema de lucru la atelier, saptamana aceasta  aici sau pe mail: florigamibonsai@yahoo.com.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

martisoare handmade

primii ghiocei

Realizarea de obiecte de decor din hartie - tehnica Origami