vineri, 15 aprilie 2011

Targul Babyboom

La Babyboom targ pentru parinti si pitici, maine 16 Aprilie pentru cei ce doresc sa patrunda in lumea "nimicurilor" din hartie, va astept sa vedeti cum e sa fii in echipa origami . Duminica 17 Aprilie 2011 continuam sa facem flori din hartie, sa pictam oua si  facem pe iepuras sa vina mai repede. Unde?
La standul 42 alaturi de echipa de la Trusa pentru Parinti voi avea atelier de origami pentru mari si mici incepand cu ora 13:00.
Aici aveti detalii despre targ si cum se ajunge:http://www.babyboomshow.ro/Vizitatori/informatii-vizitatori.html

Cei care au ajuns, au vizitat, unii au poposit la masa de creatie sa picteze si personalizeze oua de pasti, flori de Florii. Pacat ca doar copii au dorit sa fie creativi, parintii au fost expeditivi, i-au lasat sa se joace cu culorile, iar ei au fost probabil sa viziteze "iepurasul' sa umple sacosa cu cadouri pentru cei mici.

ce a iesit puteti vedea aici: 

Nu-i asa ca este frumos ce se petrece intr-un timp relativ scurt ( 1 - 2 ore)?
Mi-as dori doar ca si parintii sa faca parte din acest proiect alaturi de copiii lor. Sa petreaca mai mult timp jucandu-se cu ei de-a artistii. Esta atat de minunat sa vezi sclipirea din ochii copiilor atunci cand vad ce lucruri minunate pot face din lucruri aparent banale...
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...