luni, 2 mai 2011

Florigami va propune


afis_toe_2011 crop siteEditia a III-a
Bucuresti, 6-8 mai 2011Revista "Trusa pentru Parinti" si International Education Bridge organizeaza ce de-a III- a editie a Targului Ofertelor Extrascolare, care va avea loc in perioada 6-8 mai 2011, laPalatul Copiilor din Bucuresti. 
Ca si in editiile anterioare, vom promova activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului liber de calitate. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor intalni cu reprezentantii diverselor cluburi sau companii de profil (scoli de dans, de canto si actorie, cluburi sportive, centre de limbi straine, tabere, servicii bancare etc.).
In premiera li se ofera copiilor si parintilor din Romania posibilitatea de a alege dintre ofertele internationale ale scolilor de vara, in cadrul Intrenational Summer School Fair.
Targul va fi insotit si de evenimente conexe.
Campioni si antrenori sportivi de renume le vor testa copiilor abilitatile pentru a descoperi ce activitati fizice li se potrivesc.
La dispozitia parintilor va fi pus un centru de consiliere, condus de specialisti, pentru a-i ajuta in alegerea activitatilor adecvate pentru nevoile fiecarui copil.
Cel putin 1.000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje.
In aer liber se va desfasura un glub de gatit, unde vizitatorii vor afla informatii despre o nutritie sanatoasa.
Evenimentul va cuprinde si ateliere de creatie unde copii vor lua pe loc lectii de florigami, pictura pe sticla, vor invata sa confectioneze bijuterii etc.


INTRAREA ESTE LIBERA!


Pentru orice detaliu, va stam la dispozitie pe coordonatele de mai jos:
redactia@trusapentruparinti.ro
Pentru inscrieri expozanti: 0731.29.33.04 (Rodica Nedelcu)
Pentru parteneriate media: 0756.20.54.41 (Raluca Cincu)


Abia astept dsa facem Fluturasi de hartie, Trandafirasi si accesorii pt. agrafe si cordelute de prins in parul fetitelor.


Al doilea Eveniment din seria pentru copii si parintii lor, 

A.C.T.O.R.
Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania

Va invita la:Festivalul Aici- Acolo sarbatoarea diversitatii culturale pentru copii editia intai

pe 9 mai 2011 la ora 13, la Teatrul Tanadarica (Sala Lahovari) de Ziua Europei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...