luni, 9 mai 2011

Impresii dupa Targul Ofertelor Extrascolare

cursuri de Florigami si QuillingBuna seara,

M-am adunat de pe drumurile bucurestiului, cu greu e drept. Ratb-ul circula si nu prea, picioarele ma tin si nu prea, dar toate una peste alta au dat un rezultat uimitor!

A fost minunat sa fiu implicata in acest proiect, sa fiu invitata de catre Trusa Pentru Parinti sa particip la Targ in calitate de expozant si organizator al unor ateliere de ORIGAMI inedite, in care copii si parintii impreuna s-au jucat de florarii si au iesit lucruri minunate. Au Fost spectacole cu copii minunati, au dansat, au cantat, au facut ca PARINTII sa fie MANDRII de EI!

Ce a iesit puteti vedea, pentru ca nu am cuvinte potrivite sa exprim minunea pe care am trait-o timp de 3 zile. Minune traita si simtita cu inima de copil.Sunt multe de povestit, am rugamintea ca cei care se regasesc in imagini sa imi scrie sa le pot trimite pozele pe e-mail si poate daca au timp sa imi scrie si impresiile lor despre ceea ce s-a petrecut pret de cateva ceasuri timp de 3 zile la atelierele FLORIGAMI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...