Gata cu vacanta...

Dupa 2 luni de vacanta bine meritata, am adunat toate pozele pe care le-am adunat de prin locurile pe unde am umblat, am creat un album de vacanta si l-am pus pe peretele meu ca toata lumea sa se bucure alaturi de mine de clipele minunate petrecute in natura si alaturi de copii.

In inima ardealului la Turda am facut mici bijuterii din hartie si pasta fimo pe care le-am daruit rudelor si prietenilor, In tabara copiilor am invatat pe cei mari si cei mici sa puna cap la cap sute de triunghiuri de hartie sa creeze o pasare maiastra. Am framantat aluat de paine, am modelat painici, am mancat cu pofta rodul muncii colective si ce gustoasa a fost!
Acum trag linie, fac un bilant si constat ca nu am stat degeaba. Am lucrat chiar daca am crezut ca sunt in vacanta. Am gasit placerea in bucatica de plastelina si hartie si am modelat-o dupa forma sufletului meu, am impartit-o si celor din jur. Nu toti au fost de acord cu mine, nu toti m-au placut dar, per total a fost minunat!


bijuterii de vacanta

CUM NE DISTRAM IN TABARA 

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Comentarii

  1. Ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa! Imi pare rau ca s-a incheiat cu un accident! Sper ca acum esti bine. Bijuteriile sunt minunate!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult kiddo pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

martisoare handmade

primii ghiocei

Realizarea de obiecte de decor din hartie - tehnica Origami