Ochii mintii au sclipiri de hartie

Sambata am avut o experienta neasteptata care a avut un final spectaculos. La Centru la Conil ma asteptau nerabdatoare cateva fete pe care nu le stiam. M-am bucurat sa vad ca doresc sa participe la cursurile de origami. Am aflat cu surprindere ca sunt nevazatoare. M-a miscat mult de tot sa stiu ca ceea ce fac eu e dorit si de cineva fara vedere. Eram cu sufletul la gura si cu inima cat un purice la inceput, eram cred ca mai emotionata ca niciodata. Imi doream nespus de mult sa pot sa realizez o punte de legatura intre noi.
Surpriza a fost imensa cand, dupa nici 5 minute de dialog toate fetele, 6 la numar, au spus incantate ca le este drag de mine. Eu le-am indragit din prima clipa. Olguta, de 15 ani , foarte dezghetata s-a lipit de mine si mi-a soptit: imi place de dumneavoastra miss. Mi-au dat lacrimile. Am lucrat timp de o ora cu ochii inchisi dar cu sufletul deschis si am reusit sa legam o floare, un boboc de lalea. Ne-am folosit ochii mintii si varfurile degetelor erau sclipirea din ochi. Au iesit 7 Boboci de lalea minunati. Nu pot sa ii arat, nu am ermisiunea parintilor inca, dar va sigur ca sunt mai bine lucrati decat alte floricele facute de cei care vad.
Olguta, Alina, Madalina, Cristina, si inca 2 fete care sa ma ierte nu le-am retinut numele au fost pline de viziune si au demonstrat, daca mai trebuia demonstrat cumva, ca nu conteaza cum esti ci,ce esti: OM sau altceva.
Sunt fete minunate intre 12- 16 ani care au fost mai mult decat fericite sa simta plasticitatea unei bucati de hartie, sa mangaie fiecare pliere a ei si la final sa deschida petalele unui minunat boboc de lalea.
Bravo lor, felicitari celor ce au reusit sa le scoata din monotonia de week-end a caminului in care stau si mie la fel, felicitari ca am demonstrat inca odata ca daca vreau POT!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

martisoare handmade

primii ghiocei

Realizarea de obiecte de decor din hartie - tehnica Origami