sâmbătă, 25 februarie 2012

targul de martisor de la COCOR

Multa agitatie, valva mare, forfota... Totul se petrece la etajul 5 din magazinul COCOR.
La intrarea in magazin e liniste, pe fiecare etaj, unul - doi musterii privesc vitrinele pline cu de toate: rochii de mirese, pantofi cu scartz, miroase a cafea de la cafeneaua din coltz... dar mare zumzet se aude pe masura ce urcam in spre ultimul etaj.
Cata lumeeeeee....
Copii si parinti se foiesc si forfotesc pe langa standurile gradinitelor participante la targul micului intrepinzator, standuri unde sunt puse la vanzare lucrarile copiilor cu tematica MARTISOR.
Retrasa intr-un coltisor, la o masa cu multe floricele de hartie stau linistita si astept si eu musterii mei: Copiii sa vina la impaturi hartie si pictat pe manute floricele si fluturasi si gargarite.

Rand pe rand urca painti si copii pe scara rulanta, fug inspre scena unde copilasii canta si danseaza spre deliciul parintilor. Ce mai! O IDEE minunata a ADELEI HANAFI si pusa in valoare si sustinuta de ASOCIATIA CONIL.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...