duminică, 4 martie 2012

Floricele pe campii facute de copii

Am ajuns intr-un final acasa, dupa o dupa amiaza plina de surprize placute, ma asez obosita dar fericita pe scaun in fata monitorului si privesc:
Multime de copii si o gradina de flori au rasarit in dupa amiaza de 4 martie in ambianta placuta a Magazinului Diverta din Baneasa Shopping City.
Eu impreuna cu Miss-ele de la ADA Kindergarten &School am indrumat pasii copiilor intr-o lume de hartie cu multa magie! Parintii mai sfiosi la inceput au dat fuga la cafea, mai apoi cand au vazut ca ai lor copii vor sa mai zaboveasca la masa cu bucatele de hartie s-au decis sa faca si ei o floare un buchetel, taticii mai indrazneti au pus chiar de o felicitare in toate regula.
Fleicitari copiilor si parintilor ca au reusit pentru putin timp e drept sa lase deoparte grijile si sa se simta liberi sa creeze ceva frumos.
Multumiri Miss ALINA, Miss VALI, Miss ANA, Miss Madalina, Miss Roxana, si tuturor celorlalte fete care mi-au fost alaturi in aceasta dupa amiaza.
Concluzia: Nimic nu e imposibil! Daca dorim , putem cu usurinta deveni copii linga copiii nostri macar 1 ora la sfarsit de saptamana.
Daca v-a placut si doriti sa mai facem astfel de evenimente, doar spuneti si dorinta vi se va implini.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...