luni, 30 aprilie 2012

Vine vacanta mare! Hai in tabara de Florigami

Doar 1 luna ne mai desparte de mijlocul celui mai controversat an : 2012


Ce am petrecut in primele 4 luni ale anului? Multe bune, multe si mai putin bune.


Singurul lucru CERT pentru mine este ca INCA SUNT AICI! o datorez familiei mele minunate (ROXANA, RARES, SORIN) si copiilor, elevi ai mei in ale Origamit-ului care sunt pese 400. Nu ii pot numi pe toti pentru ca ar fi prea mult pentru mine si daca as omite pe cineva as face mare nedreptate
Dar stiu ca ei stiu ca eu ii iubesc pe toti la fel.
Experiente placute mi-a oferit perioada de primavara cand in gradina de martisoare au rasarit nu mai putin de 1000 de martisoare flori si cosulete cu oua si iepurasi
Ce imi va rezerva vara?
Nu stiu inca dar sunt sigura ca va fi la fel de minunat.
De aceea acum cand ne mai despart doar 8 saptamani de scoala de VACANTA cea MARE va spun ca  am planuri mari de vacanta.
Pentru toti copii mari si mici pregatesc o Tabara de Origami si Quilling si Kirigami si paper kraft, intr-un cuvant FLORIGAMI.
Perioada de tabara este in intervalul 08-14 iulie 2012
                                                                    19 - 25 agust 2012
intr-o locatie mirifica, nu departe de bucuresti, la Vadul Ani - comuna Branesti.  Costul /copil este 650 RON.
nr. de locuri / sejur este de 20 de copii.Copiii claselor I - IV sunt bine veniti in aceasta tabara unde pe linga programul de joaca si drumetii vor invata sa modeleze si sa picteze hartia care va prinde viata in manutele lor mici si nelinistite.


Un tur virtual al locatie click aici ==>  Tabara de la Vadul ANI


Tabara CONIL's Camp - O isi propune sa ii antrezenze pe participanti in jocuri si concursuri ce se vor desfasura  astfel incat copiii sa performeze in activitatile in care isi vor recunoaste punctele forte. Descoperirea si dezvoltarea potentialelor naturale si maximalizarea acestor calitati le va da sansa sa devina oameni de succes si increzatori. Programele pe care le vom aplica sunt: activitati de aventura in natura,orientare turistica, programe dezvoltare a intuitiei, jocuri si concursuri.
Tabara de ARTA - Tabara de dezvoltare personala prin arta urmareste, in principal, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare in cadrul grupului, precum si dezvoltarea stimei de sine si a spontaneitatii prin exprimarea libera a emotiilor, dorintelor si nevoilor si dezvoltarea autocontrolului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...