Pentru toti copii mari si mici pregatesc impreuna cu Asociatia Conil, o Tabara de Origami si Quilling si Kirigami si paper kraft, intr-un cuvant FLORIGAMI.
Perioada de tabara este in intervalul  26 august - 1 septembrie 2012
intr-o locatie mirifica, nu departe de bucuresti, la Vadul Ani - comuna Branesti.  Costul /copil este 650 RON.

Copiii claselor I - IV sunt bine veniti in aceasta tabara unde pe linga programul de joaca si drumetii vor invata sa modeleze si sa picteze hartia care va prinde viata in manutele lor mici si nelinistite.

Un tur virtual al locatie click aici ==>  Tabara de la Vadul ANI

Tabara CONIL's Camp - O isi propune sa ii antrezenze pe participanti in jocuri si concursuri ce se vor desfasura  astfel incat copiii sa performeze in activitatile in care isi vor recunoaste punctele forte. Descoperirea si dezvoltarea potentialelor naturale si maximalizarea acestor calitati le va da sansa sa devina oameni de succes si increzatori. Programele pe care le vom aplica sunt: activitati de aventura in natura,orientare turistica, programe dezvoltare a intuitiei, jocuri si concursuri.
Tabara de ARTA - Tabara de dezvoltare personala prin arta urmareste, in principal, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare in cadrul grupului, precum si dezvoltarea stimei de sine si a spontaneitatii prin exprimarea libera a emotiilor, dorintelor si nevoilor si dezvoltarea autocontrolului.

 imagini din tabara 2011 ==>  In tabara la Vadul Ani  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

martisoare handmade

primii ghiocei

Realizarea de obiecte de decor din hartie - tehnica Origami