miercuri, 19 septembrie 2012

Am inceput scoala

Dragii mei,

Azi 18 Septembrie 2012 am inceput dinnou scoala. Copiii ma asteptau nerabdatori, multi dintre copiii de anul trecut, anul acesta nu mai sunt la optionalul de Origami inscrisi oficial.
Neoficial, toti au venit, s-au asezat pe scaunele, nu inainte sa vina sa ma imbratiseze, sa imi spuna ce dor le-a fost de mine, ce tristi sunt ca nu mai pot petrece timpul cu mine impaturind hartie, dar veseli ca ma pot vedea si pot sa stea alaturi de mine sa povestim copiilor noi, bobocei de clasa I cum e cu magia unei bucatele de hartie.
Copiii noi, stateau cuminti, timizi in bancute si se uitau mirati cum eram asaltata de colegii lor mai mari. Isi dadeau coate. O fetita de clasa I, Maria, venise si ea curioasa sa vada ce si cum, a inceput sa planga vazand ce frumos e acolo si ea nu e inscrisa. Am primit-o cu drag si pe ea sa petreaca acea ora magica alaturi de colegii ei mai norocosi.
Ce s-a intamplat in acea ora prea mica dupa spusele copiilor?
Au vazut pentru prima oara sau au revazut unii dintre ei, cum, dintr-un singur patrat de hartie se intampla sa iasa cateva modele descrise amanuntit in cartea cu primii pasi in lumea de hartie: POVESTI si MAGIE intr-o BUCATA de HARTIE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...