marți, 11 septembrie 2012

START SCHOOL events

Asa cum am promis, va tin la curent cu tot ce inseamna activitate dedicata frumosului, promovarii  deprinderilor artistice legate strans cu activitatile scolare si extrascolare.


Se implinesc 2 ani  de cand eu, Florina Mitrea, am pus mana pe o bucatica de hartie si, cu ochii lipiti de monitor am deslusit in vreo 4 ore cum se realizeaza o floare de crin pe care am inmultit-o de 24 de ori si am realizat prima Kusudama Lily  --  Floarea de Crin alba  .

De atunci , 26 Septembrie 2010 si pina azi, timpul mi l-am dedicat descifrarii multimii de diagrame prezentate atat pe net cat si in carti special create pentru iubitorii frumosului transformat in figurine de hartie.

Ce fac acum eu nu este altceva decat crearea unei legaturi intre noi copiii de toate varstele si o bucata de hartie prin intermediul povestilor pentru a da viata, forma, personalitate acesteia.

Am reusit? poate Da, poate Nu, depinde din ce unghi privesti timpul petrecut pentru acest scop: transformarea copiilor in  suflete delicate care mangaie hartia si stiu ca si ea are viata!

Targurile si  atelierele dedicate acestor activitati sunt un prilej de intalnire si cunoastere, de imprietenire intre noi si noi cu lipiciul, sclipiciul, hartia si culorile.

Start School event din perioada 7-9 septembrie 2012 a fost unul dintre prilejuri. 

==Urmeaza Start School event 14-16 septembrie si se va tine la Mall Vitan de la orele 10 pina la ora 22.  ===  ACEST EVENIMENT A FOST ANULAT DE CATRE MALL VITAN.  
despre ateliere viitoare vor fi postari saptamanale. 


Vor fi ateliere de lucru cu hartia Ateliere pe care tin sa subliniez vor fi GRATUITE pentru copii si parinti, pe parcursul celor 3 zile , programul fiind anuntat la stand in prima zi de targ si pe blog in fiecare seara. 

 Sedinte de Face Painting pentru copii de toate varstele.


 Sedinte de Face Painting pentru copii de toate varstele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...