marți, 29 ianuarie 2013

martisoare handmade

Colectia anului 2016 cuprinde doar 5 modele de martisor intr-o gama de culori variata si simpatica.Pentru anul 2014 ma pregatesc intens cu martisoare tehnica quilling, origami si Fimo. voi imbina tehnicile in lucrari unicat pe care le voi posta incepand cu data de 1 februarie.
Comenzi pentru toata gama de martisoare pot fi lansate incepand cu 12 februarie telefonic sau pe email.

Felicitari unicat, lucrate manual in tehnici : scrapbook, quilling, origami, Kirigami. Format A5 deschis, A6 inchis pret 6 lei/buc. Comanda minima 50 lei livrare prin posta romana cu plata ramburs. Pentru Bucuresti livrare personala.

Vine 1 Martie!!!! multumesc tuturor vizitatorilor blogului pentru vizite si aprecieri si, va anunt ca mai sunt cateva martisoare disponibile. Sunt UNICAT, fiecare e lucrat manual, nu sunt doua la fel. Pentru a putea avea un martisor FLORIGAMI, tot ce trebuie sa faceti este sa imi trimteti mesaj privat pe email : florigamibonsai@yahoo.com cu numarul dvs. de telefon si va voi suna pentru detalii si onorarea comenzii.
Preturile sunt cuprinse inte 4 Ron si 40 Ron in functie de model si complexitate. Unicitatea face diferenta!


4 RON

10 RON

4 RON
10 RON10 RON (fara snur colier)

10 RON brose

15 RON cu snur colier
15 RON 


10 RON


10 RON fara snur colier
15 RON cu snur colier

40 RON
40 RON

5 RONCutiutele la bijou-martisor sunt incluse in pret.


2012 a fost anul martisoarelor quilling, anul acesta e randul martisoarelor din pasta Fimo, lucrate manual bucata cu bucata pot fi folosite ca pandantiv pe tot parcursul anului

3 comentarii:

Atelierele Creative de la Creart reincep

Creart   organizează în fiecare  sâmbătă , în perioadele 4 februarie – 17 iunie 2017 , in locatia sa din  Piata Lahovari  următoarel...