Viata

E atat de bine sa stii ca vei TRAI. E atat de frumos sa poti sa spui ca faci BINE.
Au fost doua lucruri de care nu eram sigura de ceva vreme.
De cate ori ma intalneam cu oameni pe strada sau in plimbari, vizite evenimente, evitam sa raspund la intrebarile comune, uzuale: "ce mai Faci?"  BINE?! era oare bine???? ...Nu puteam minti si spuneam " Nu prea BINE..."
Vreme destul de lunga as zice eu imi era greu sa explic celor din jur ca nu imi e bine.
Raspunsul lor era mereu acelasi " Hai mai Florina ca esti bine, uite ce bine arati!"

Stiti, nu invelisul conteaza.
Interiorul este cel ce face totul sa se miste, sa respire, sa functioneze.
Lumina din priviri, caldura din voce, vin din suflet.
EU AM UN SUFLET SANATOS, de aceea arat BINE, nu inseamna ca si fac BINE.
Sunt linistita acum sa stiu, din spusele medicilor, si sper sa aiba dreptate, ca nu stau rau, ca sunt in "parametri normali" vis a vis de boala, sa incerc sa mentin un stil de viata linistit, ferit de excese de toate felurile.

Ma apuc serios de treaba. Treaba mea este sa creez frumos din nimicuri si sa fac copiii sa zambeasca la glumele mele, povestile frumoase si magia bucatelelor de hartie ce prind viata in manutele lor , ajutati de mine.
Trebuie sa ne pregatim cu sarg sa primim primavara in sufletele si viata noastra, sa ne aducem aminte de miresmele florilor, bazaitul albinelor si zborul fluturilor.

Cursurile de Week-end incep din data de 26 ianuarie 2013 in locatia deja bine cunoscuta:  Asociatia Conil str. Dr. Staicovici nr. 4 ( zona piata operei) incepand cu ora 11:30.

  Vom incepe impreuna cu copiii deja membri ai clubului Origami dar si cu cei nou veniti care doresc sa ni se alature, sa modelam primele buchete de ghiocei, branduse, brebenei si papadii, si sa ne apucam sa confectionam mult asteptatele martisoare si cadouri pentru ZIUA MAMEI.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

martisoare handmade

primii ghiocei

Realizarea de obiecte de decor din hartie - tehnica Origami