marți, 15 octombrie 2013

Primul meu Kandy Bar

Povestea incepe acum fix un an, cand am cunoscut doi Tineri, el si ea, George si Roxana, care mi-au mers la suflet.
Eram la un atelier Origami tematic Halloween iar ea, Roxana, dorea din suflet sa ii pregateasca o surpriza lui George, de ziua lui.
A stat la masa de lucru si a incropit incet, incet o felicitare cu rochita Origami (EA) si costum (EL) tinandu-se de mana si alte modele din hartie si un sincer te iubesc!
Atat de emotionant a fost incat mi-a ramas in suflet chiar daca, cu timpul, nu ne-am mai vazut. Rares i-a indragit pe loc, iar ei la fel l-au rasfatat cu pizza delicioasa facuta de George si servita de Roxana.
Cum timpul a trecut, iar dragostea lor a dat roade, s-a nascut Rebecca Ane-Marie.
O minune de copil foarte dulce si cu multa pofta de viata. Din 3 in 3 ore, uneori chiar 4, isi cere dreptul la papica. Roxana, tine-te tare! Pina la o anumita varsta tie iti va cere, apoi va gasi pe cineva si tu scapi, speram....

Botezul se apropie si cum Roxanei i-a placut tare mult ce a facut pentru George acum un an, a socotit ca este nimerit sa faca inca o surpriza:

KANDY BAR pentru petrecerea dupa Botezul Rebecai Anne- Marie.

Cam asa arata:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...