Asteptandu-l pe Mos Craciun

Cati dintre noi mai credem in Mos Craciun?
Cati stim cu adevarat cand si cum a aparut acest mos bland si darnic printre noi?
Cati dintre noi insuflam copiilor nostri spiritul bunatatii, darniciei si iubirii aproapelui macar in perioada aceasta?
V-ati gandit vreodata ca Darurile lui Mos Craciun oferite copiilor sunt o perpetuare a ritualului oferirii darurilor aduse de cei 3 Magi COPILULUI IISUS????!
Ei, dragii mei eu m-am gandit, am sapat in mine, in sufletul meu si, de undeva de departe din alte vieti traite poate cu folos, poate nu, mi-au venit acum, in prezent ganduri negandite pina mai deunazi.
Toti sarim in sus si batem din palme fericiti ca vine MOSU', toti alergam nebuni printre rafturile magazinelor de tot felul in speranta ca leul din buzunar va putea cumpara " leopardul" de pe rafturi... TRIST DAR ADEVARAT!!!!!
Toti cu mic cu mare facem asta, am facut-o si eu dar nu pentru ca am vrut ci pentru ca s-a intamplat...
Copiii nostri stiu ca trebuie sa vina MOSU', cati stiu ca s-a nascut PRUNCUL? Toti copiii canta colinde despre nastrerea Domnului, dar cu ochii la usa sa il vada pe MOSU' intrand cu sacul plin cu jucarii...
Nu e rau, nu e gresit dar, Oameni buni aratati-le COPIILOR si adevarata semnificatie a CRACIUNULUI!
Povestiti-le cum MARIA, fecioara a batut drumul pina la Bethleem sa NASCA pe IISUS, cum MAGII au adus DARURI COPILULUI si cum asa a inceput o lume noua plina de spiritul BINELUI si DREPTATII.

Una peste alta, noi la Atelierul de azi din DIVERTA Mall Vitan am confectionat felicitari cu braduti pe care i-am impodobit si sclipirit care mai de care mai frumos, am spus povesti si am cantat colinde. E drept ca erau colinde in Engleza, nu cele traditionale, dar spiritul incepe incet incet sa ne patrunda.

Hai sa tragem un pic cu ochiul la ce au lucrat copiii azi!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

martisoare handmade

primii ghiocei

Realizarea de obiecte de decor din hartie - tehnica Origami