sâmbătă, 14 decembrie 2013

Braduti colorati, decorati Florigami la Diverta - Unirea

Incet, incet, anul vechi se duce, incet incet, anul nou vine..., pentru mine bilantul se apropie, pentru copii mosul se apropie.
Alaturi de copii am simtit copilaria din mine, frumoasa, simpla, plina de neprevazut uneori placut arar neplacut.
In oceanul de hartie plina de magie, cateodata, un parinte mai diferit, uita sa fie parinte pentru un copil mic, lasand copilul sa faca ce vrea, fara a-l ajuta sa inteleaga ceea ce face, ca e bine sau ca e rau... Incercarile mele de a-i ajuta pe acesti parinti uneori dau rezultate, alteori nu. Azi am reusit neplacuta performanta de a ma enerva pe un parinte care nu intelegea ca trebuie sa isi ajute copila de 2 ani si jumatate sa inteleaga mirajul hartiei , a lipiciului si sclipiciului, nu  lasand-o pur si simplu sa faca ce vrea ea, ca e copil... deranjand pe ceilalti copii si pe mine in timpul explicatiilor despre cum poti transforma hartia in ceva frumos. M-a marcat, am fost pret de 10 minute alta decat sunt eu deobicei, eram suparata ca nu puteam sa comunic constructiv cu acel parinte. Mi-am revenit repede, copii l-au catalogat ca fiind un om ciudat si needucat. Copiii nu eu, deci o lectie de la ei a fost ca o gura de aer proaspat. Ei l-au ignorat, le-am urmat exemplul. MULTUMESC COPII!
O alta surpriza placuta am avut azi cand, la TVR 1, intr-o emisiune pe placul meu, De la A la Infinit, alaturi de nume celebre precum AMZA PELLEA, NICHITA dar si MARIE  JEANNE ION, eu, FLORINA MITREA am vorbit despre cum gestionam stress-ul. Aici puteti viziona partea II-a a emisiunii  .
Copii la atelier inca odata au exclamat fascinati cat de minunat a fost!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...