duminică, 22 februarie 2015

Targ de martisor la COCOR 2015
Va invitam la COCOR Store, 
la Targul de martisor 
“Targul Micilor Mestesugari 
si Antreprenori 2015”, editia a VI-a!


            Se apropie luna Martisorului si, odata cu aceasta, deja traditionalul Targ al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015, editia a VI-a, organizat de Asociatia CONIL!

Sambata, 28 februarie 2015, la Magazinul Cocor din Capitala, in intervalul orar 11.00 - 15.00, la etajele 2 si 3, Asociatia CONIL invita copiii sa-si demonstreze creativitatea, talentul artistic si spiritul antreprenorial!
Vizitatorii au ocazia sa vada expozitia cu vanzare de produse unicat, realizate cu migala de micii artisti (si antreprenori totodata) si, de asemenea, sa plece acasa cu martisoare deosebite, pentru cei dragi!
Invitatia se adreseaza tuturor gradinitelor si scolilor bucurestene care doresc sa promoveze lucrarile copiilor  (martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D s.a.) cu  tematica martisorului si sosirea primaverii, la standurile special amenajate, intr-un cadru inedit.
De la debut, pana la actuala editie, evenimentul si-a propus sa sprijine afirmarea talentelor, incurajarea copiilor sa dobandeasca spirit de afaceri, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, promovarea institutiilor participante la concurs si stabilirea unei relatii de prietenie si de colaborare intre acestea.
Nu in ultimul rand, ne propunem sa ne distram impreuna: targul va fi animat de momente artistice speciale, cat si prin activitati recreative si distractive.  

            Va multumim si va asteptam cu drag la Targul de martisor al micilor mestesugari si antreprenori – editia 2015!

           
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...