marți, 3 noiembrie 2015

Trimite un copil atipic la scoala!
CU UN SMS LA 8843 2 EURO POTI TRIMITE UN COPIL ATIPIC LA SCOALA.

Cu mult drag si plina de speranta, va invit sa participati la o campanie draga sufletului meu, inititata de prieten foarte dragi mie. ASOCIATIA CONIL
Sunt oameni care m-au impresionat de-a lungul timpului cu daruirea lor pentru o categorie de copii aparte, speciali in adevaratul sens al cuvantului. Copii pe care am avut placerea si onoarea sa ii cunosc pe o parte dintre ei, sa ne "jucam" impreuna cu bucati de hartie, construind prietenii frumoase si  durabile.

Pot spune cu mana pe inima ca, pe mine m-au cucerit din prima clipa din care i-am intalnit si nutresc pentru toata echipa un adanc respect si o nemarginita dragoste. 
Din 2012 am reusit alaturi de ei sa descopar o lume plina de candoare, dar am cunoscut si frustarile sistemului pe care astazi incercam sa il schimbam, speram in bine. 

Nu este un efort prea mare sa oferim sansa la un invatamant croit pe necesitatile celor mai speciali. Iar daca va doriti sa vedeti pe viu cat de speciali sunt, puteti participa la evenimentul special creat pentru ei, unde alaturi de Oameni minunati, acesti copii speciali, va vor demostra inca odata ca sunt Copii si atat. Fara etichete de genul: Adhd, Down, Autist, Orb, Mut, Surd. Sunt etichete puse de ceilalti care cred in naivitatea lor ca ei sunt Normali.
Cine poate defini normalul?! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...