miercuri, 10 aprilie 2019

O oră cu Copilul Tău - Eveniment 14 Aprilie 2019Hai la Joacă! Relaxare și împrietenire!  
Duminică, 14 Aprilie ora 16:30 - durata 120 minute
Participarea la acest eveniment este gratuită și se face doar pe baza înscrierii !  Formular de înscriere    Locul de desfășurare - Cartier Hub - Centrul Comercial Drumul Taberelor  Str. Brașov nr. 25, Mezanin

CUI NE ADRESĂM?

Ne adresăm în special familiilor care doresc să petreacă timp de  calitate și creativitate alături de copii.


Ne adresăm școlilor și grădinițelor pentru a petrece timp creativ în cadrul grupelor de copii între 6 și 14 ani.

Ne adresăm corporațiilor pentru a oferi angajaților timp de relaxare creativă colectivă sau familiilor acestora,  în programe de team building.


ATELIERUL PRACTIC  PENTRU COPII " Să desenăm Frumos"

Oferă o rețea puternică de relații între copii și familie. Construim un climat de încredere și comunicare deschisă, creativă pentru tine cu copilul tău.  

Ce îți propunem în ATELIERUL PRACTIC  “Să desenăm frumos”

Să descoperim cum putem face semne de carte, felicitări, mici tablouri pentru noi și pentru cei dragi. folosim tehnici de desen cu creioane speciale,  Carioci Acuarelabile. Urmărim să mărim capacitatea de concentrare și abilitățile de creație ale copiilor alături de adulți, părinți sau bunici. Îi învățăm să comunice într-o manieră constructivă și expresivă, verbal și non-verbal.  


ATELIERUL PRACTIC   - “Emoțiile au o logică”

Aici aflăm, experimentăm și folosim instrumente și tehnici de modelare a hârtiei. Participanții află alături de Florina Mitrea, cum să construiască în practică o relație cu hârtia... prin emoție. Descoperă cum să folosească propriile emoții pentru a deveni creativi și creatori de frumos.
Ce vă propunem în ATELIERUL PRACTIC “Emoțiile au o logică”
Copiii alături de părinți vorbesc cu emoție și sunt ascultați, pentru că emoția este resursa care generează contacte între oameni, deschide linii de comunicare și de înțelegere cu cei din jur.  Folosim emoția ca cel mai eficient instrument de a te transmite în exterior, dând formă hârtiei în diverse modele de la flori la gâze și obiecte de decor.


ATELIERUL - “Secretul Culorilor” 
Participanții vor exersa tehnici practice pentru a realiza mici obiecte de artă folosind culorile de apă: Acuarele, tempera și acrilic, pe diferite suporturi, de la hârtie până la pereți. Participanții află pas cu pas alături de Florina Mitrea, care sunt instrumentele prin care construiești obiecte și tablouri cu tematici diferite în diverse tehnici accesibile tuturor indiferent de pregtire sau vârstă.
Ce îti propunem in ATELIERUL  “Secretul culorilor”
- Călătorii în lumea fantastică a viselor spuse sau nespuse, a poveștilor. 
-Transpunem trăirile în culori pe hârtie, lemn, ceramică sau sticlă.
- Construim povești alături de copiii noștri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelierele Creative de la Creart reincep

Creart   organizează în fiecare  sâmbătă , în perioadele 4 februarie – 17 iunie 2017 , in locatia sa din  Piata Lahovari  următoarel...