ATELIERE CREATIVE Origami, Modelaj si Pictura - PROFIART

PROFIART VA INVITA LA ATELIERE CREATIVE SI DE PICTURA

 Asa cum am promis, in colaborare cu trainerii nostri, incepem seria atelierelor de creatie si pictura, organizate in noul magazin ProfiArt Mihai Bravu (Soseaua Mihai Bravu nr.7).

Aveti programul in imaginile de mai jos.


O noua experienta , o noua provocare. 

Pentru toti aceia care in timpul liber isi doresc ceva de calitate pentru copiii lor, care sa le rasfete sufletul, sa fie creatori de frumos , sa socializeze si mai ales sa se distreze, nu le ramane decat sa puna mana pe telefon , ups, toata lumea are telefonul in mana, Sa inchida FB pentru cateva minute si sa sune la telefoanele de mai sus si sa inscrie copiii la ATELIERE!
Vor fi surprize de tot felul, Doua doamne minunate, eu si Prietena mea Catalina, ne vom pune tot talentul nostru la bataie pentru a face din norocosii participanti la ateliere mici mesteri mari!

PE LOCURI, FITI GATA, START!!!!!!

CE VA FI?! veti intreba pe buna dreptate.
VOR FI ateliere diverse ca tehnici dar cu o finalitate comuna. Obiecte de arta pura iesita din manute de copil sau adult care are inca inima de copil!
Creatii Trainer  Catalina Busca:


 Creatii trainer Florina Turcescu MitreaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelierele Creative de la Creart reincep

Creart   organizează în fiecare  sâmbătă , în perioadele 4 februarie – 17 iunie 2017 , in locatia sa din  Piata Lahovari  următoarel...