ATELIERE DE Creație - CREART


  Dragii mei Copii, mari si mici, parinti, bunici, daca pina acum incercam sa va conving cat de frumos este sa fii copil alaturi de copilul tau participand la atelierele demonstrative din Diverta, iata ca acum, pot si vreau sa va invit cu drag si cu incredere sa pasiti alaturi de mine si prietenii mei parteneri CREART intr-o etapa noua.

Anunțăm sesiunea  29 septembrie - 15 Decembrie 2018 a atelierelor de creație pentru copii ce vor fi organizate sâmbăta în Cartierul Francez, Str. Aron Cotrus , vila 130 din capitală. 

Atelierele de creație organizate de Creart reprezintă o platformă de workshopuri diferite ca tematică și tehnică, prin intermediul cărora cei mici pot explora domeniul vast al artei și creativității.

Scopul acestui proiect este educația prin creație, ajutându-i pe copii să își dezvolte atenția, abilitățile practice și imaginația, oferind totodată o alternativă artistică de petrecere a timpului liber.

Universul picturii (4 – 12 ani) – 13:00 - 14 :15


Tematica pentru atelierele de pictura organizate de CREART la sediul din Cartierul Francez 

Luna Septembrie: 

29  ora 13:00  pictura pe Carton Pânzat  culori acrilice. Tomna in culori ruginii 

    


Luna Octombrie

  6 ora 13 :00 Tablou compozitie pe fund de lemn, panerul cu de toate,  tehnica mixta

13 ora 13:00 Pictura pe sticla Bate vântul frunzele

20 ora 13:00 Picuri stropi de culoare , ploaie de toamna Acrilic pe carton Panzat

27 ora 13:oo Trick or treat, pictura pe vas de metal cu tematica HalloweenCopiii vor învăţa să picteze motive populare și peisaje pe sticlă, lemn, hârtie şi pânză, dar și pe ceramică.

Atelierele de creație organizate de creart reprezintă o platformă de workshopuri diferite ca tematică și tehnică.

Înscrierile se fac de Luni până Vineri, între orele 9:00 – 17:00 la adresa de e-mail ateliere@creart.ro sau la numărul de telefon 0733 331 324 – Ramona Filip. 

De asemenea, deoarece sunt locuri limitate, 12 la numar,  va rugăm să respectați programul atelierelor, eventualele întârzieri neanunțate vor conduce la anularea rezervării. Vă mulțumim pentru înțelegere!

  

  

 

 

 

 

 

 

================================================================

2016  

  

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Romania Copiilor - Festivalul Copiilor-Conil Fest 2018

Asa cum v-am obisnuit deja, sunt alaturi de prietenii mei de la Asociatia Conil cu ateliere de Florigami. Noutatea de la aceasta e...