Martisoare si bijou

Am constatat cu adanca tristete ca am atins 4000 de vizualizari a postarii martisoarelor lucrate de mine de-a lungul celor 4 ani dar, nici macar o comanda concretizata. Admiratii, elogii, tot tacamul. Oameni buni, admirati frumosul , va multumesc dar, ajungeti in final sa cumparati tot de la taraba din coltul pietii sau si mai rau din supermarket-uri la kg, ca e mai ieftin...

Nu ma supar, dar sunt trista sa constat ca, desi imi laudati lucrarile, nu aveti curajul sa investiti in frumosul creat de mine.
Va ofer spre desfatare lucrarile facute de mine in ultimul timp si cine stie poate candva, veti avea totusi curajul sa atingeti in real o floare sau o gaza lucrate de mine cu pasiune si dragoste.

Cu un simplu clik pe adresa de e-mail puteti intra in legatura cu mine oriunde v-ati afla. florigamibonsai@yahoo.com. Va multumesc pentru vizita virtuala si abia astept sa va ofer un strop de frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelierele Creative de la Creart reincep

Creart   organizează în fiecare  sâmbătă , în perioadele 4 februarie – 17 iunie 2017 , in locatia sa din  Piata Lahovari  următoarel...